Om KLF

Koranläsarföreningen (KLF) är en förening som har sitt säte i Göteborg. KLF startade i Göteborg 2003, och har sedan dess arbetat med att förmedla Koranens budskap och ge möjligheten till barn och vuxna att lära sig läsa samt memorera Koranen med Tajweed genom välstuderade och fungerande studieplan. Därutöver har verksamheten i syfte att lära ut det arabiska skriftspråket. Idag har vi över 400 studiecirkeldeltagare och 40 utbildade studiecirkelledare, och många kommande studiecirkel-kanidater, sam är under ständig utveckling. Varje helg samlas kursdeltagare med olika bakgrund, i Göteborgs Moské och i Angered för att söka den bästa utav kunskap.

 Är du villig att driva fram verksamheten?

Vi tror på att vi tillsammans kan bidra till en mer utvecklad verksamhet. Tvivla därför aldrig att ställa dina frågor och/eller lämna dina synpunkter! Är du mer ambitiös än så? Då är du alltid välkommen att kontakta oss för att komplettera vårt arbete med dina kunskaper och erfarenheter.

Den bästa av er är den som lär sig recitera koranen och sedan lär ut den till andra“. – Profeten Muhammad, fred var över honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.